For selgere

Vurderer du å selge din eiendom? Vi har god kunnskap om lokalmarkedet og målgruppen for akkurat din eiendom. Ta kontakt for en uforpliktende samtale, vi formidler eiendommer i alle prisklasser. Geilo Eiendomsmegling holder til i nye moderne lokaler i hjertet av Geilo sentrum. Store vindusflater sørger for svært god synlighet og profiliering av din eiendom.

Du merker raskt at vi har sterk fokus på hele salgsprosessen. Målrettet markedsføring og profesjonell presentasjon av eiendommen er viktig. Vi legger like stor vekt på veiledning gjennom salgsprosessen og et effektivt og nøyaktig oppgjør når salget er gjennomført. Høy faglig kunnskap og nøyaktighet i hele salgsprosessen er viktig både for oss og deg.
Du skal oppleve merverdi ved at vi hjelper deg med eiendomshandelen.

Kontakt

Ta gjerne kontakt for å få vite mer om hvordan vi vil markedsføre akkurat din eiendom for å få frem de mest verdifulle sidene.

Kontakt oss

Kvalitet og trygghet

Vi stiller høye krav til våre profesjonelle samarbeidspartnere for å sikre kvalitet og trygghet i alle ledd. Vår oppgjørsfunksjon er lagt til oppgjørsselskapet Weboppgjør og vår forretningsbank er DnB Oslo.

Boligselgerforsikring

Last ned informasjons brosjyre for selger og kjøper, samt selgers egenerklæringsskjema med veiledning og vilkår.

Boligselgerforsikring

Egenerklæringsskjema

Vilkår Boligselgerforsikring